Strojevi

MEHANIZACIJA

Kombi – hladnjača
Kombi ćemo staviti kao prvo i vrlo važno prijevozno sredstvo na našem poljoprivrednom gospodarstvu jer je on uvelike važan za očuvanje naših proizvoda od nasada do vaših stolova.

IMG_0414

 

 

Traktor Antonio Carraro Tigrone
Antonio Carraro Tigrone je specijalizirani traktor koji može raditi u skučenim prostorima, između redova u voćnjacima, vinogradima, rasadnicima i na ravnim ili kosim terenima. Njegov nisko težište osigurava neusporedivu stabilnost. Zahvaljujući fino usklađenom motoru i 4-kotača, Tigrone nudi stabilan rad u svim uvjetima.
Marka Antonio Carraro je vodeći svjetski brand kompaktnih traktora za vinograde, voćnjake u zadnjih 100 godina, Antonio Carraro traktori sinonim za kvalitetu, maštovita rješenja i podizanja  granice nemogućeg. Svojim voznim svojstvima i izradom prilagođeni su terenima sa velikom usponima i bočnim nagibom.
Antonio Carraro traktori ima povjerenje mnogih zadovoljnih korisnika širom svijeta.
http://www.antoniocarraro.it/sfogliabili/monografia/monografia%20EN/monografia_en/HTML/#/32/

Traktor Antonio Carraro Tigrone

Traktor Antonio Carraro Tigrone

Traktor Antonio Carraro Tigrone

Traktor Antonio Carraro Tigrone

Traktor Štore 402 super

Štore 402 super traktor rađen je po licenci Fiata 420 sa originalnim Fiat motorima.Ti motori bez problema odvrte i do 15000 rh do generalke…cim vise tjeras bolje ide….Sto se tice spojke svi štorei imaju iste spojke….samo serija super ima spojnicku i prirubnicu spojnicke od jednog djela ali korpa,lamele …komplet kuplung isti su na svim modelima.

Traktor Štore 402 super

Traktor Štore 402 super

Nošeni atomizer Agromehanika
Serija nošenih traktorskih atomizera se upotrebljava za zaštitu voćnjaka, vinograda i drugih poljoprivrednih površina od raznih bolesti i uništivača. Ovaj uredaj sa svojom konstrukcijom omogućava optimalnu potrošnju energije i zaštitnog sredstva, koje jednakomjerno nanosimo na bilje koje želimo zaštiti.

Nošeni atomizer Agromehanika

Nošeni atomizer Agromehanika

MALČER SICMA
Malčer  je profesionalan stroj za svestranu primjenu na svim poljoprivrednim površinama, za održavanje zelenih površina i zapuštenih terena. Malčer  možemo primijeniti kod usitnjavanja svih žetvenih ostataka, te za usitnjavanje ostataka rezidbe u voćnjacima i vinogradima. Konstrukcija malčera je vrlo robusna i predviđena za intenzivno korištenje i drobljenje granja debljine do 6 cm. Raspodjela radnih tijela na rotoru u duploj spirali štedi potrošnju energije do 15 %.

MALČER SICMA

MALČER SICMA

Freza olmi jednostrani
OLMI jednostrani- jednostavna i precizna kopačica vrlo visokog radnog učinka i stupnja osjetljivosti, primjerena za međuredne razmake već od 100 cm pa na više, može se koristiti i na kamenitim tlima, promjenjivi disk: rotodrljača ili disk sa strunom za košnju.
Rotacijska kopačica OLMI, može raditi čak i u vrlo teškim uvjetima i na teškim terenima.Rad se obavlja diskom promjera  35 cm, na kojem se nalaze četiri motike koje rade na dubini od 10 do 15 cm ovisno o modelu motike koja se koristi.

Moguće je raditi u skučenim prostorima  bez ugrožavanja pravilnog  rada uređaja, u sustavima s niskim rastom  omogućuje jednostavan rad bez oštećenja vegetacije ili voća.

Također dobro radi na padinama, posebno je pogodna za mlade biljke, gdje je neophodno prorahliti tlo i provjetriti korijen sadnica.

Za obradu brda, stroj je opremljen hidrauličnim upravljačem koji podešava nagib diska i omogućava obavljanje posla uvijek paralelno s tlom.

Rotacijska kopačica radi automatski, pomoću sonde koja blokira disk kada dotakne biljku.

 

Freza Mashio
Freza mashio radne širine 1 m
Reduktor za 540 o/min
Bočni klizači sanjke s regulacijom dubine frezanja
Priključak na traktore u 3 točke
Promjena brzina okretanja osovine (tri brzine)
6 noževa na prirubnici
Kardanska osovina

Freza Mashio (prodaje se 8.500 kn)

Freza Mashio 

Vibrokultivator
Okvir – nosači podrivačkih tijela s oprugama (zaštita od loma podrivačkih tijela kod nailaska na kamen, panj ili sl.) – slika 1
Podesiv razmak između podrivačkih tijela
Termički obrađena rala otporna na habanje s progresivnim kutom za prodiranje
Rala u obliku pačje noge (motičice) ili dlijetasta rala (čizel)

 

Rasipač voćarski

Rasipač  gnojiva namijenjen je za rasipanje mineralnih i granuliranih gnojiva.
Konstruiran je tako da omogućava jednakomjerno rasipanje po cijeloj širini, te posebno lijevu i
desnu stranu. Sa ručicom za regulaciju omogućeno je vrlo precizno podešavanje količine
gnojiva.

Cijeli rasipač je plastificiran što omogućava lakše održavanje i dulji vijek trajanja.

Rasipač voćarski

Rasipač voćarski